Versírás
tű híján fogpiszkálókra tűzöd
a legszebb szavakat,
amiket egy ilyen napon
kigondolhattál
micsoda gyűjtemény!
mint átszúrt bogarak,
reszketnek még,
és a levegőt kapirgálják
ízelt kis lábaikkal,
végül persze megmerevednek,
mozdulatlanná válnak,
akár a kavicsok,
te pedig üveglap mögé zárod
és a falra akasztod őket
mélázva figyeled kiábrándító csöndjüket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 14:10:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 14:10:20