Ó, csak tudnám
Ó, csak tudnám, hozzád merre menjek,
mutass utat, mely feléd vezethet,
kell, hogy segíts, és kell, hogy reméljek,
bizakodóvá váljék az ének!
Bizakodóvá leszek, hogy bátran
eléd álljak, és meg is találjam
szerelmemet, mert ha van, nincs mentség;
szerelmet adni is kötelesség.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-14 14:37:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-14 14:37:21