HA MAJD EGYSZER...
Ha majd egyszer minden teljesül,
Ha majd egyszer i - re pont kerül,
H majd egyszer a szerelem beteljesül,
Ha majd egyszer az erdei vad elterül
Amikor a vadász célba találja,
A szerelmes a párját hazavárja,
A bűnös és az áldozat azt kiabálja
Az ég felé,hogy ő örökre megbocsátja
Mindazt amit egymás ellen vétett,
Mindazt amit másik rosszul végzett,
Mindazt amit soha nem is kérdett,
Mindazt amit még fontosnak érzett,
Mert ha egyszer eljön a számadás napja,
Mert ha egyszer mindenki majd csak azt kapja,
Mert ha egyszer mindenki csak önmagát adja,
Mert ha egyszer a másikat boldognak látja,
Az lesz majd a béke ideje,
Az lesz majd az élet veleje,
Az lesz majd a szép és új világ kezdete,
Az lesz majd a boldogság eljövetele.
Zirc, 2004. 01. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.