ÉJFÉL ELŐTT, avagy, ami a lazúros napszakokból kimaradt
pókhálószeizmográf jelzi
lágy remegés fut át a tájon
keréknyomban szél gurul
hogy alvóbokrához eltaláljon
a nagyszirmú virág körül sem
kering már méhek hintaszéke
riadt harmatcsepp kapaszkodik
a csönd óvó apakezébe
molyrágta égen Hold-likat
foltoz egy felhő s míg befutja
az éj árnyékteáiban fölolvad
tanyák szűken-mért kockacukra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-11 19:37:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-11 20:29:25