Mint a darvak
Várok rád mindenütt a földön,
ahol a szerelem ismerős,
kevés időm karodban töltöm,
veled vagyok hétköznapi hős.
Te tanítottad a szerelmet,
hol simogasson a kezem,
hol élednek a gerjedelmek,
ma már csak véled emlékezem.
Mert nincs más ezen a világon,
aki forrón magához ölel,
akivel rám köszönt az álom,
ha hívod, hogy hozzám jöjjön el.
Szeretni csak téged akarlak,
mint ahogy te mindig engemet,
olyan magasan, mint a darvak
szállunk diadalmasan veled!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-10 06:19:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-10 06:19:09