Olvasmány
van egy könyved a polcon,
amelyet ha kinyitsz,
óriási szél támad odakinn
kezdetben csak olykor-olykor nyitod ki,
azt is csupán azért,
hogy a városlakók meglepetésére
a legváratlanabb időpontokban kavarj
egy kis szelet
ám hamarosan magával ragad
a lapokon futó történet
most ott ülsz,
belefeledkezve a könyvbe,
és már észre sem veszed,
ahogy az ablakon túl egy tornádó felkapja,
és messzire repíti a járókelőket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-09 00:12:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 00:12:50