nem parabola antennát fogsz,
csupán a szél fordította ki az esernyődet
reggeli sétád közben
az emberek mégis mosolyognak rajtad
nem véletlenül
úgy ténferegsz fel és alá
azzal az égnek szegezett tányérral,
mintha csak Isten jelzéseit próbálnád felfogni