A menet
az idős férfi kinézett az ablakon,
és látta, hogy a háza felé
egy üres koporsóba kapaszkodó
halottas menet közeledik
leakasztotta hát gyorsan a sálját
és kabátját,
kiszaladt az utcára,
és őrült futásba kezdett
amikor ezt a menet meglátta,
üldözőbe vették a loholó vénembert,
de néhány perc múlva lassítottak.
- majd csak megáll - legyintettek,
és cipelték tovább komótosan
az éhes gyomorként
meg-megkorduló koporsót
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-03 15:20:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-03 15:20:26