Kirajzottak
”Úri népek” játszották a bambát,
hogy versemből gúnyt űzhessenek,
futkorásztak rajta, mint a hangyák
tetemen -, az elmebetegek.
Kirajzottak időről időre,
megköpdöstek mindent, ami szent.
Tudhatták, hogy mi válik belőle;
a józan ész szabadságra ment.
Remélem, majd egyszer körbeállnak
(bár késő lesz), az is megkövet,
aki többet követelt magának,
figyeljetek őrá, emberek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-29 08:13:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-29 08:13:12