A szökést gyakorlom. A köd lassan ellep,
elálldogálok még a benzinkút mellett.
Mintha csak egy angyal érkezését várnám,
repked felettem, füstkarikákat számlál.
A mennybejutásom kétes esélyeit,
amit énem felfog, elnyel vagy felderít.
Bár nem látszik semmi, koncentrikus körök,
sorok egymás után, ismét el(ő)tünök.