Június 25
Anyám születésnapja lesz
e másik nyári napon,
meghalt már rég, így nem keres,
sírását nem hallgatom.
Az a mennyország messze van,
ahová ő távozott,
várhatnak rám ott jó sokan,
akiknek kedves vagyok.
Így alakul ki tévedés
anya és fia között –
a bűnöm nekem nem kevés,
hozzá nem is költözök.
Felkészületlenül szentet
csak úgy, anyám sem farag
belőlem, hiába nevet
rám fönt a magas égi had.
2010
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-27 07:12:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-27 07:22:40