Felhő-eregetés
lasszót dobsz egy felhőre,
és papírsárkányként eregeted
kacagva futsz végig a mezőn,
kezedben a zsineggel,
amely a tehetetlen felhőt ráncigálja utánad
ám egyszer csak kicsusszan markodból a madzag,
a felhő pedig rögtön a közeli város
fölé szökken
színe sötétre vált,
és tombolni kezd
szemedben szomorúsággal figyeled
a vihar elől házakba szaladó embereket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 19:27:07
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 19:27:07