Lehetőség
sétálsz az utcán,
s egyszer csak rivalda fény világít meg
még láthatatlan dobok is feldübörögnek,
mintha valaki
valamiféle nagy attrakcióra
számítana tőled
de te csak állsz ott,
értetlen arccal,
s félperc várakozás után
végül lekapcsolják a fényt
te pedig rájössz,
talán életed nagy lehetőségét halasztottad el
lógó orral sétálsz tovább,
felhőként egy testetlen közönség
fújjolása kísér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 16:26:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 16:26:23