Hajótörött, magasan
a kertben ülsz és a felhőket figyeled
egyszer csak egy lakatlan sziget
úszik át az égen,
egy hajótöröttel,
aki egy pálma fa alatt gubbaszt,
és a szakállát simogatja
kiáltasz neki,
hogy ugorjon csak,
majd te elkapod,
és végre valahára szabad lehet
meglepetésedre a hajótörött
ugyanezt kiabálja vissza neked
A sziget végül elúszik
marad mindenki a helyén
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-23 09:39:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-23 09:39:48