Hangfogó
a szomszéd lakásban élő pár
veszekedésének hangjára ébredsz
egy poharat tapasztasz a falhoz,
és hozzá dugva a füled hallgatózol,
miről folyik épp a vita
megunod,
elveszed a poharat,
a szomszédok pedig azonnal elhallgatnak
a veszekedés zajai viszont tovább keringenek a pohárban,
amit ijedtedben a falhoz csapsz
a fal szilánkokra törik
és ott áll egy néma pár,
vadul gesztikulálva,
követelve vissza a hangját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-23 09:39:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-23 09:39:16