van egy új ember
van egy új ember
új ember anélkül hogy tudná
feltűnő színű ruhákat visel mostanában
sokan megbámulják
úgy sejti, ennek ez az oka
de lehet, hogy a fekete mappa,
azt hiszik fontos ember,
aki ügyeket intéz
közben csak nem fér bele a táskába
ha meg Avar van nála, biztos azt gondolják, hogy nagy virtuóz
Avar egy komplett d-dúrt tud már, oda-vissza.
ha ezt tudnák, valószínűleg nem bámulnának
a kezdő hegedűsöknél ugyanis nincs rosszabb látvány
jobban mondva hallvány
halvány fogalma sincs, miért nem szállnak már le róla
mindig ordítva beszél magában
és most egy kicsit minden rendben van
és most egy kicsit minden unalmasabb lesz
és most egy kicsit minden üres
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-16 19:44:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-16 19:44:48