sétálsz az utcán,
és hirtelen jó kedved támad
valósággal megrészegít a szabadság tudata,
fel is ugrasz a levegőbe,
hogy pördülj magad körül néhányat
ezzel persze teljesen összegubancolod
a kezedből és a lábadból kiinduló zsinórokat,
feletted a marionett bábus keserű sóhaja;
mint valami hideg szellő