Fáj a magány melybe beleszédülök,
rossz nagyon egyedül megőrülök.
Ha sokáig nem jön senki szívem jéggé fagy,
nem tud újra szeretni egy férfit sem majd.
Nehezek az álmok terhelik a lelkem,
mindig azt álmodom van egy szerelmem.
Egyedül fekszem le nincs ki mellettem lenne,
mindig várom hogy valaki átöleljen az este!