almák
Éjjel almafa voltam,
mondtátok, hogy sötét van,
tudtam, hogy én nem fogok látni
Éjjel almafa voltam,
láttam, hogy esőfelhők vagytok,
tudtam, hogy szárazak lesztek
Éjjel elfogyasztottatok,
gyönyörűen üvöltöttem,
már nem emlékszem miért
Éjjel imádkozni mentem,
ti hoztátok a gyertyákat,
én az üdítőt
Éjjel őszbe fordultam,
tiszta meztelen voltam,
barna halottakkal
Éjjel volt,
és aludni akartam,
de ti énekeltetek
tizenvalahány lélek voltam,
ha belém véstetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-30 11:41:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-30 11:41:17