Hazaút
Ma az a gáz,
hogy semmi nincsen,
nekem reggel kicsit mégis az ér véget.
Kitör a frász,
míg úgy indulok,
hogy a birkabőrben jövő-farkas béget.
De istenem
ha volna: kik is
vagyunk, hát én simán megkérdezném tőle.
Nem ismerem
a dalt, amelyik
erről ordít, netán mocskos is és dőre.
Én is játsz'nám:
ha autó-magnón
hallja érvem, a húzós kanyarra áttér,
hogy csak játssz ám
velem – ha más is
rákap, úgysem fontos, mi volt itt a háttér.
Hiánypótló.
A portékád is,
ha azzal aztán a projektembe társulsz.
Az árolló
úgy mozdul tőled,
hogy hasznot jelentsz és nem számít az árkulcs.
Befektetés:
az beléd fektet
bármit, mindegy, akár szólíthatsz is Bondnak.
De megtetéz,
ha vérem szívják
és elperelnek, kik húsod körül dongnak.
Működj velem,
az akkor lesz, ha
műszerünkön csatlakoztatót találunk.
Másik felem
ha nem is lennél,
ellennénk, míg nekünk valóbbakra várunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-19 16:38:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-19 16:38:20