Biztató
Lehet holnap most-jó-ez,
vagy maradhat a ma-is-így.
De ha itt a na-ez-az,
ne feledd, hogy legalább.
Figyelnek az ugyanők,
megmarad az igen-ám,
és te megvagy csak-azért,
rinyálhat a mi-ez-itt.
Mikor jön a hogy-az-a,
meglesz még a na-ugye.
Ha elfogy a hát-igen,
veszhet az az ez-a-gáz.
De mint mondtam, ha ugyan-már,
itt lesz mind, ki senki-más.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-12 11:16:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-12 11:18:53