Obtrectas deliciam...
Rosszat mondsz egy kedveskéről, kit hevesebben
űz buta vágyam, mint eddig a többit; ahogy
ítélsz, könnyü az és könnyebb is, mint azoké, kik
hűk és tisztaszinü bennük a lélek. E csúf
intést mégse vetem meg: légyen kurva, úgy jobban
is bódít fenenagy szája, fenékje, na és
még ama barbár föld is, mely kinevelte. Szanaszét
szedve ezer báját tudjam meg én igazad
és kiderülve ne bánjam: tudd, hogy különb s nála kurvább
akkor sincs más, csak én. Ezer arccal is él,
nékem elég egyik, ám csak amely leghamisabb: oly
kurvaként kedvelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-04 12:08:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-04 12:08:27