Te jutsz eszembe
Te jutsz eszembe, ha ébreszt a hajnal,
mert a lombok közt rázendít száz torok,
hozzád mehetek, azonnal indulok,
maradhatnék, de nem bírok magammal.
Űz, hajt valami, hogy átöleljelek,
s a tilalomfák sorakoznak sorban,
de én már repülök, mint elsodortan,
orkánok hátán a hulló levelek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-22 05:39:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-22 05:39:42