mentális autómosás
lefröcskölt nadrágszélekkel
bársonyszőnyegen járunk
feltakarít utánunk három
kizsákmányolt cigánygyerek
dezodoros átvirrasztások és
dübörgő hangok verődnek
vissza a rücskös falakról
a lényegi dolog maga a tégla
*
hazafelé kocsikázva a stoptáblánál várakozva
odarohan három kizsákmányolt
cigánygyerek és megmossa
az ablakokat mert kosz tapadt rájuk
*
szerencsére nem voltam éhes
maradt nekik is
az első szendvicset még délelőtt elfogyasztottam
fejfájásra hatásos ha eszünk egy csipetnyi
túlfűszerezett valóságot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-21 17:01:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-21 17:01:51