Kölcsön vett betűk
egy épp olvasott könyvből titokban kilopkodod a betűket
milyen jól fognak még ezek jönni - gondolod,
és megszédít a lehetőség, hogy eztán úgy,
olyan sorrendben rendezheted össze őket,
amilyenben csak akarod
végül persze jön valami erős szél,
és kifújja ujjaid közül a sok betűt,
hogy aztán messzi tájakra repítve,
szétszórva ismeretlen földeken
olyan szavakat rendezzen belőlük,
amiket te sohasem akartál leírni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-17 23:07:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-17 23:07:41