Szoktatok álmodni?
szoktatok álmodni? mert én igen
olyankor bélyegnyi tükröt látok
egy szétmálló mézeskalács szíven
kerítek magamnak előkertet
beindítom a betonkeverőt
lapátolok kavicsot cementet
egyszer csak meggörbül velem a tér
csillagok dobálják apró testem
vagyok elmeszesedett csigahéj
szerpentin szélén egyensúlyozok
magába szippant a légtelen tér
malomba esek kövek zörögnek
fémes csikorgás vacog a fogam
hajtok centrifugális erőket
spirálisan vasmaghoz tapadtan
majd hirtelen gyűrt vászonra borít
egyenesbe rántja szívverésem
mellkasom abroncsok közt vergődik
alattam az ágy oly nagyon keskeny
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-17 12:08:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-17 12:08:49