Béluskának hívtam
Béluskának
hívtam akkor, Béluska, az úrnő. Hívják bárhogy,
Béluska lesz, Béluska lesz, kérem, Béluska lesz,
míg vannak nevek és bárhogy-hívnak engem.
Ilyen fagyban piszkált csókja; ne is kérdezd,
hogy siettem, olcsó szelek szét ne fújják
lángom. Mert pár órára gyújtást adott, tudod, sablon,
széthevített, megkólintott, felhülyített,
she's a lady, she's a lady, Béluska meg meg minden.
Ha ténfergek itt és első busz kell,
a Volán helyett ő küld sofőrt, én hajhász-részeg
majd így hiszem, küld egy buszt a kolesz-ágyról,
és küld kis sunyin - hogy a dunyhám huzigáljam -
hazaútra szélt is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-16 00:47:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-16 10:09:30