Lárissza
nem követett el semmit Lárissza
csak néhány kislányos árva csínyt
ezért vagyok én odáig meg vissza
ha néha titokban rám kacsint
kispoharából álmaim issza
szemében csillagok fénye ring
eloldja fekete haját Lárissza
s illata mindenütt szétkering
nem követett el semmit Lárissza
éjjel az ágyamon csendben ül
és ő a fátum és ő a premissza
és ő vagyok én is legbelül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 17:06:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 17:06:38