határhaszon
ne szeress úgy, ahogy én
akarom, csak ahogy te.
ne engedelmeskedj többé
maslow-i szükségleteknek.
legyél túl elfoglalt, ha én
kereslek. hallgass, ha kérlek,
mondj még valami semmiséget.
eressz gyökeret a meglepetésnek.
küzdj magaddal, de mindig értem.
tenyereden hordozd a gondolatjelnyi
messzeséget, ami közted és köztem
éppen. fuldokolj, mikor a hullámok
a fejed felett, és engedd, hogy
legalább hadd legyek egy
oxigénatomnyi élvezet,
légszomj, határhaszon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-30 11:02:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-30 11:02:15