hét perc alatt
hét perc alatt
átfonjuk az
öreg Holdat,
kiflit gyúrunk
sarlójából,
megmártózunk
udvarában,
csillagfényből
gyöngyöt fűzünk,
a felhőkre
kitűzdeljük,
szállunk, szállunk
a magasban
szelek szárnyán
boldogságban
miénk lesz a
kék virradat
hét perc alatt
hét perc alatt.