bürokráciamentes halandzsakérelem
Kiskabátban fázom.
Nagykabátom nincs.
Holnaptól halandzsa
szeretnék lenni.
A halandzsák nem fáznak,
nincs melegük sem.
Nem szomjazzák az igazságot
és nem éhesek a szeretetre.
Holnaptól én is halandzsa leszek.
a dolgaimat halandzsául
beszélem meg halandzsa magammal.
s, ha fel vagy kiborul az asztal
halandzsa dalom megvigasztal.
már érzem halandzsa lényem boldog
előszele halandzsa hotdog zabáló
kiskutyanyelvű halandzsapancser, hű.
halandzsanépem én magam
halandzsázom magamnak.
dam-da-dam. dam-da-dam.
a halandzsák népe nem fázik.
lehet épp csak mostanáig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-22 14:49:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-22 14:49:16