ceruzával ajtót rajzolsz a szobád falára,
izgatottan tapasztod hozzá a füled
meglepetésedre vidám csevej
és kacagás szűrődik át rajta
kezed önkéntelenül is a kilincs után kap
de hiába is próbálkozol az ajtó kitárásával
ujjaid szürke folttá maszatolják
grafit-vonalait