Pálinkás Imre
Ne mondd a szót /tankák/
Ne mondd a szót,
üressé válik, ha nem
kimondható,
ha csak az a szerelem,
hogy szeretlek Kedvesem.
Ne mondd a szót,
csak súgja szép mosolyod,
szemed csillogása,
s ha mégis úgy akarod,
egyszer majd újra mondod.
Ne mondd a szót,
csak a lelkedben zsongjon
és álmodj vele,
s ha mégis felcseng fájón
érezd, én nem változom.
Ne mondd a szót,
csak ölelje rám karod
az éjszakában,
ne szólj, fáj kimondanod,
elég ha halkan súgod.
Ne mondd a szót,
ha a csöndre van szükség
a megnyugváshoz,
féltőn figyel ránk az ég,
a lassan múló szürkeség.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-13 10:15:33 Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 18:51:43
|
|
|