Betűkkel szeretünk
Szavakkal simogatunk,
becézünk,
betűkkel szeretünk,
de
mit ér
százezer szép szerelmes szó,
ha hiányzik egy lágy érintés,
hiányzik az ölelés,
nem érzem a bőröd illatát,
nem élvezem combod szorítását,
izzadt testünk alól nem dobjuk szennyesbe
kielégült mosollyal a foltos lepedőt,
csitul a tűz
mi hozzád fűz,
erőtlen markomból kihullik
tegnapunk,
magány-éjeinken
még álmodunk?
lepedőnk patyolat tisztasága
bántón vigyorog rám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-10 12:41:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-10 12:41:50