Véled égek el
Hogy mondjam el, mennyire szeretlek,
hogy minden percben hiányzol nekem,
tudnom kell, hogy hol vagy, megkereslek,
ha nem érezné meg a szerelem.
A szerelem mindenütt megérez,
átíveli a távolságokat,
megtalál, úgy keres; rá se kérdez,
melyik irányba menjen, merre vagy,
mérföldekről meghallja a hangod,
vezet, és én hozzád indulok,
nem lesznek balsikerek, kudarcok,
mert érted végső lángra lobbanok,
megtalállak, véled égek el,
és tűzben égő szerelem leszel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-07 05:31:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-07 05:31:27