Szeretsz
Most már nincsen semmi kétség,
kétkedő lelkem is látja;
szeretsz, te vagy a reménység
legelső bizonyítványa,
aki miatt bízni kellett
akkor is, amikor féltem,
tőled tanultam fegyelmet,
s a szerelem istenében
hinni kezdtem, őt imádom
oltáránál térdre rogyva,
a szerelem olyan álom,
melynek éberen is fogja
testem, szent ölelkezésben
alél el, csak élni vágyik -,
erre van naponta készen
születéstől a halálig!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-03 22:45:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-03 22:45:02