Hasadra süt
Holnap már felérem a kilincset,
kinyitom az ajtót, nagyon halkan,
hogy a mamát véletlenül fel ne
riasszam, olyan mélyen alszik,
pedig a papa hangosan zokog.
Holnap nagy leszek, sokkal
nagyobb, mint a kulcslyukak
és tutira sírni sem fogok.
Holnap angyallá változom,
szárnyaim szívemig elérnek.
Megeszem a spenótot
(mert nálunk ez így szokás),
holnap virágzó sejtjeimre
bont és rám talál az Élet.
Ma elbújok itt, a lapulevél alatt.
Mama, hasadra süt a nap!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-17 13:33:46
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-17 13:33:46