Együtt utazni
De jó, hogy megtaláltalak,
ismét ezért hálálkodom,
tudom, hogy így is messze vagy,
de most már célba ér dalom.
Nem a végtelenbe repül,
keres a hideg ég alatt,
már a lelkem se nehezül,
csak ujjong; megtaláltalak!
S ha néha messze utazol,
mert ott van intézni való,
tudom hol vagy, nem "valahol",
ám veled menni volna jó!
Együtt utazni, kedvesem,
vonaton, fogni a kezed,
átölelni, szerelmesen -,
ahogy jobban már nem lehet!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-12 11:23:30
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-12 11:23:30