Felkészületlenül
...bárcsak lenne a skiccen túl is még valami,
bárcsak másodszorra és felkészültebben
élhettem volna át,
de első, egyetlen és utolsó próba volt a totális élet,
ugyanakkor vázlat de lement élesben,
ha a porló fényben mutatkozna még lehetőség,
nem csak ez a kisérletező, ad hoc felfedezés,
bár volna mód kontrollra két történés fölött,
remény az összehasonlításra, egy kisérlet,
legalább még egy felvázolás,
- helyette ez a szánalmas, sorvasztó reszketés,
s az ujjaim között kibuggyanó könnyek...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-04 13:49:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-04 13:49:32