A rutinos öngyilkos panaszai
Szép új mozdonyok!
Köztük elhunyni szégyen volna
Testemen a városközösség meg is botránkozna
Nincs már többé édes pici rózsám
Hogy Klonazepám fényű csókjait hintse rám
A konyhába sincs kedvem kitámolyogni többé
Mérget vagy pengét kutatni tébolyultan
Egyébként is télen meghalni macerás
Fagyott a föld, még tán le is köpnének
Reszketve a bosszús sírásók.
Egye meg az egészet a fene...
Ebben az életben még meghalni se érdemes.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-02 17:49:17
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-02 17:49:17