Álmodtam...
Álmomban egy zsúfolt autóbusz hátsó ülésén aludtam.
Valaki azt mondta:
-másképp kéne élned,
majd átgázolt rajtam.
Valaki azt mondta:
-keresd az igazságot
s egy hang követte:
-szemétbe dobhatod.
Láttam képeket színek nélkül,
hallottam hangokat érzések nélkül.
Őrjöngő fájdalmak közepette
láttam a rámboruló ködöt, s
elveszve benne mélyen zuhantam,
egy félig kész üres koporsóba
melyről hiányzott a díszítés s a név.
Egy hang utánam szólt:
eltemetheted,
lángok közzé vele
Egy sikolyra ébredtem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-26 15:24:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-26 15:24:51