Tőlem senki szebben
Nagyon szerettelek, járatlan utakon
hordtam a sarat utánad,
nagyon szeretlek, te vagy az alkonyom,
a legutolsó napsugár vagy.
Nagyon szerettelek, éheztem érted,
és jóllaktam a vacsoráddal -
nagyon szeretlek, hiába nem érzed,
neked sír ez a pár dal.
Nagyon szerettelek, forró tenyeremben
toporogtál - égett a tollad -
nagyon szeretlek, tőlem senki szebben
nem kéri: gyere vissza, - hol vagy?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Tudósítás a Kis utcából (Budapest, 1997)
Kiadó: Orpheusz
Feltöltés ideje: 2010-11-07 23:40:38
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-07 23:40:38