Lányok
Pokrócomba', fázós éjen,
zsírkrétacsík-egeken,
borkortyokba', játszótéren
lányok nyomát legelem.
Eszembe jön – gyerekesen.
Nem hagy engem se dal, se kép.
De kergetem, de keresem
azt a lényük, mi bennem élt.
Lányok. Ők, lányok, cseppenők,
talányok, mustok, fakadók,
nyalt sebek, falra felkenők,
szigetek, lázak, kakaók,
ránk lelők, újra reppenők,
ecsetkék, holdak, takarók.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-29 11:53:08
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-29 11:53:08