haza, haza!
meg amikor kislány koromban
azt hittem tündér vagyok.
táncoslábú tűztündér.
igazi szárnyakkal.
(repültem is a trabanttetővel
vagy másfél métert, az igaz.)
mindenkivel elhitettem, hogy
valamelyik csillagról érkeztem
erre a föld nevű bolygóra és
valójában egy ufo-féleség vagyok.
büntetésből küldtek ide vezekelni.
de sok-sok jó cselekedet után
hazatérhetek tündértestvéreimhez.
talán egész hamarosan.
ma már mindezeket nem hiszem.
tudom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-11 15:15:52
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-11 15:19:57