Mintha két lépésre lenne tőlem
Bizony, uraim,
hiába nézem a riadt kölyköt,
aki úgy néz a szemembe,
mintha két lépésre lenne tőlem -,
valami szorongást érzek amiatt,
hogy a bombák vijjogása
nem kelt félelmet bennem,
csak amolyan kirakat-keserűséget -,
két fröccs között a társaság
rosszallóan pislog a tévé előtt,
hiszen tulajdonképpen hihetetlen...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kővirágok (Miskolc, 1999)
Kiadó: Felsőmagyarország
Feltöltés ideje: 2010-09-29 22:36:44
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-29 22:36:44