Reigl-kórtan
kivétel nélkül befelé
sarokra soha ne állj
mindig csak valami más a biztos
de az mindenképpen igen
a darabokból lassan összeáll
összeillik ahol éppen vagy
ne feszítsd tovább
a keret olyan részeket őriz
vagy inkább szorít
a középpont felé
ami tökéletesen passzol
bonthatatlan formádra
túl kiszámítható vagy így
vedd fel legkisebb kiterjedésed
mert nem ismered
a varázspálca ívét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-09 14:27:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-09 14:27:58