Benned
tested használom papírlapként.
lelked lesz a tintám.
vesd le ruháid beléd vésem mintám.
visszalopom mindened amit egykor tőlem kaptál.
tőlem magad választod el mint egy rövid hajszál.
most csak könyv vagyok a tenyereden.
könny a betűrengetegben.
nézem ahogy az arany tintám lepereg gyöngy gerinceden.
elveszek benned ahogy a nyár veszik el az őszben.
egybe olvadok veled. sodródunk ahogy a szél fúj egy sárgásvörös falevelet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-07 22:00:46
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-07 22:02:28