csülök (jav.)
apám olyan volt
mint egy angyal szépiája
jelenléte akár az inda
mindenhonnan kiszívta
a cseppfolyós nyugalmat
anyám könnyeit is beleértve
igen sokat sírt
saját zárójelében
ez meg csak
cuppogtatta a csülköt
és közben minket bámult
persze csak a reklámok alatt
mit is mondjak?
Isten ágyékában
mindent el lehet követni
aztán majdcsak
lefolynak a csatornán
az efféle angyalok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-17 14:03:50
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 14:03:50