egy ház a tested,
de nincs benne gyerekszoba.
mióta lakhatatlannak minősítették az orvosok,
bárkinek kiadod,
s a gyerek hiányát úgy öleled,
mint belső udvarukat a bérházsorok
akkor vágtad le piros körmeid,
és mint a többi öregasszony,
azóta nyírod te is rövidre a hajad.