Haiku-halom
Japánbirs álma
sudár cédrussá válni
száz halom alján
-.-
Emlékezz rólam
éghez simuló kőszál
zuhanásomkor
-.-
Vörös fénypászmák
felnyársalják az eget
hegyre hull vére
-.-
Lenézi szerény
völgyét a gőgös hegycsúcs
és beleszédül
-.-
Törmelékhalmon
épségben áll a kereszt
Haiti felett
-.-
Erzsébet-hidat
kereszttel várja Gellért
zuhanás előtt
-.-
Szirt alatt hajó
kócos jégcsapok között
tavaszba úszik
-.-
Tűhegyes tornyok
fölött összelyuggatott
membrán ég feszül
-.-
Jégcsillagokat
köszönt hegycsúcsról a nap
pocsolya tükrét
-.-
Magányos szikla
áll toronyfelhők között
ég oszlopai
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.